kop

Op het Minoc-netwerk (Clickx.be, ZDNet.be, PCMag.com, Smartbiz.be en Shoot.be) bereikt u zowel de IT-consument als de IT-professional. Adverteer specifiek op een doelgroep over onze sites heen.

Wij bieden de mogelijkheid uw advertenties te richten naar specifieke doelgroep(en). Wilt u vooral de IT-consumenten bereiken? Richt uw advertenties dan via onze Run of Consumer (ROC) enkel op de consumenten. Liever de IT-professionals? Dan kunt u via onze Run of Business (ROB) al onze professionals doelgericht bereiken. Heeft u een zeer specifieke doelgroep? Vraag dan naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Uw campagne wordt gepland op het volledige netwerk van onze sites. Hierbij bereikt u een zeer breed doelpubliek van ICT-geïnteresseerden zowel op privé als zakelijk vlak, aangevuld met een bijkomend bereik van home-entertainmentadepten.

Uw campagne wordt gepland op het netwerk van onze sites, waarbij uw advertentie professionals bereikt. Ook hier maken we gebruik van verschillende sites en kiezen we voor de specifieke professioneel gerichte kanalen binnen de verschillende sites. Om de professionele gebruiker optimaal te bereiken, loopt de campagne op de hele site van SmartBiz, de homepagina van ZDNet en de verschillende professioneel gerichte kanalen binnen ZDNet.

Uw campagne wordt gepland op het netwerk van onze sites, waarbij uw advertentie consumenten bereikt. Hierbij maken we gebruik van verschillende sites, maar ook van specifieke kanalen binnen de verschillende sites. Om de consument optimaal te bereiken, loopt de campagne op alle kanalen van Clickx.be, op de homepagina van ZDNet en de verschillende consumentgerichte kanalen binnen ZDNet.

Op onze site zijn veel verschillende advertentieformaten mogelijk, hieronder vindt u vast een greep uit de mogelijkheden:

Leaderboard

De leaderboard is een horizontale, paginabrede banner welke vanwege zijn vorm zeer opvallend is op de pagina met een hoge attentiewaarde voor de bezoeker. Door zijn grootte biedt hij veel creatieve mogelijkheden om de communicatieboodschap over te brengen. De leaderboard heeft standaard de afmetingen van 728px x 90px.

IMU

De IMU is een opvallende vierkante banner van groot formaat. De positie op de pagina en het formaat lenen zich uitstekend voor het communiceren van uw boodschap. De IMU heeft een standaard grootte van 300px x 250px.

Halfpage

De halfpage verschijnt op dezelfde locatie als de IMU, maar is een stuk groter. Dit zorgt ook voor meer impact dan een IMU.

Roadblock

Met een roadblock vult u minimaal twee advertentieposities tegelijkertijd op een pagina of website. U claimt daarmee exclusiviteit op de pagina en hebt dus geen last van concurrentie waarmee u maximale aandacht voor uw boodschap creeërt.

Masthead

Een groot bannerformaat boven de site zorgt voor een zeer prominente aanwezigheid. Deze uitzonderlijk grote advertentieruimte biedt een optimale zichtbaarheid.

Skin

Door de invulling van de ruimte aan de beide zijden van de site genereert de adverteerder optimale visibiliteit. Ook deze uitzonderlijk grote advertentieruimte is uiterst geschikt voor branding van het merk.

Wallpaper

Door de invulling van de ruimte boven én aan beide zijden van de site, beschikt de adverteerder over een zeer prominente aanwezigheid. Deze uitzonderlijk grote advertentieruimte, uiterst geschikt voor branding van het merk, biedt uitstekende creatieve mogelijkheden en een optimale zichtbaarheid.

Splash page

Een pagina die voor de eigenlijke homepage van een website wordt getoond. Deze unieke en prominente advertentievorm wordt door elke bezoeker opgemerkt. Deze splashpagina wordt slechts eenmaal getoond per unieke bezoeker in een tijdspanne van 24 uur, waardoor een optimale combinatie gemaakt wordt tussen bereik en frequentie.

Billboard

Als variant op het klassieke Leaderboard-thema is de Billboard een heel groot formaat (970×250) met een sterke zichtbaarheid. Het richt zich in het bijzonder tot de adverteerders die maximaal willen profiteren van de Rich Media-capaciteiten van hun formaat.
In tegenstelling tot een Expandable-formaat, heeft de Billboard de bijzondere eigenschap dat hij onmiddellijk kan worden uitgeklapt in zijn maximale omvang (250 pixels hoog). De gebruiker sluit zelf af via een close button, die verplicht aanwezig is binnenin de creatie. Het formaat gaat dan naar 31 pixels hoog en de inhoud van de pagina schuift automatisch weer omhoog in de opnieuw vrijgekomen ruimte.

Filmstrip

De Filmstrip is een voorgeformatteerde reclameruimte waarmee u gemakkelijk een verhaal binnen uw banner kan vertellen. Vijf opeenvolgende panelen van 300×600 staan met elkaar in verbinding. Met de up- en downknop kan de gebruiker van het ene paneel naar het andere scrollen.
Door deze opstelling kunt u interageren met de gebruiker zonder dat hij de pagina hoeft te verlaten. U kunt een video tonen, animatie creëren, een peiling doen, een fotogalerij weergeven of links creëren naar uw Facebook- of Twitteraccounts.

Portrait Ad

Het Portrait Ad-formaat ziet er uit als een patroon van 300×1050 pixels met 3 specifieke modules (zones): één grotere en twee kleinere. Elke module kan zo heel specifieke inhoud integreren, zoals video, een beeldengalerij of interactieve flashinhoud (zie voorbeelden verderop). Nog een belangrijk voordeel: de Portrait Ad kan worden ontplooid over de redactionele inhoud van een pagina, zodat u nog meer ruimte heeft om uw boodschap over te brengen. Met deze kenmerken is dit formaat de ideale oplossing om een complete product showcase op poten te zetten … zonder daarvoor de redactionele ruimte te moeten verlaten van de site die wordt bezocht door uw toekomstige klant!

Pushdown

Het Pushdown-formaat van 970×90 wordt automatisch uitgebreid tot 970×415 wanneer de pagina wordt geopend. De inhoud van de pagina verschuift daarbij gewoon naar beneden. Na 7 seconden, of wanneer de gebruiker beslist om op de close button te drukken, sluit het formaat en krimpt het terug tot zijn basisafmeting van 970×90. De inhoud van de pagina neemt dan opnieuw zijn originele plaats in. Het formaat kan altijd opnieuw geopend worden door de gebruiker en blijft te allen tijde aanklikbaar, zowel in gesloten als in open positie.

Sidekick

Het Sidekick-formaat, dat wordt verspreid via een Rectangle of een Halfpage Ad, is een extra toevoeging aan elk basisformaat binnen de pagina. Het principe is heel eenvoudig: telkens een gebruiker op de gelinkte banner klikt (Rectangle, Halfpage Ad …), zal de gehele pagina zijlings naar links wegschuiven, waarna de Sidekick zichtbaar wordt.
De Sidekick is van een respectabele omvang (800×600) en verschijnt voor een vooraf onbepaalde tijd op het scherm (in tegenstelling tot de Overlayer die maar 10 seconden duurt). Dit formaat biedt u dus een immense communicatieruimte waarin u al uw creatieve uitspattingen kwijt kan.

Slider

Het Slider-formaat is vergelijkbaar met de Sidekick, maar toch net dat beetje specifieker en exclusiever als introformaat. Hij combineert een “Slider bar” (balk van 100% breed en 60 pixels hoog, steeds aanwezig onderaan het scherm) met een bijkomend formaat van zeer grote afmetingen, activeerbaar “on user demand”.
Wanneer de gebruiker op de Slider Bar klikt, komt het tweede luik tevoorschijn (800×600). Vervolgens kan de gebruiker horizontaal scrollen om de hele inhoud van de pagina te bekijken.

HEEFT U VRAGEN OVER DEZE FORMATEN OF WILT U EEN VOORSTEL OP MAAT? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact

Online adverteren

Lead generation

Relevantie en vertrouwen: de basis voor lead generation. Bekijk ons aanbod hier.

Display advertising

Maak gebruik van bewezen advertentieformaten. Meer informatie? Bekijk onze display advertising pagina. 

Nieuwsbrieven

Vinger aan de pols met meer dan 2,6 miljoen newsletters per maand. Bekijk al onze mogelijkheden op de nieuwsbrieven pagina.

E-mail marketing

Genereer respons en merkbekendheid. Lees alles over e-mail marketing.

Mediakit

Vul hieronder je gegevens in om de mediakit te downloaden

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Nieuwbrief

Vul hieronder je gegevens in om in te schrijven op onze nieuwsbrief

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Contact

Wilt u adverteren in een van onze bladen? Neem dan contact met ons op.