clickxminoc

Het meest gelezen computerblad van België

Clickx is het meest gelezen computerblad van België. Dit praktisch en no-nonsense magazine brengt een unieke kijk op de digitale wereld, met een gefundeerde mening. Het team achter Clickx zorgt voor een evenwichtige mix tussen computer- en multimedianieuws en kijkt verder dan zijn neus lang is. Het magazine bevat achtergronddossiers en koopgidsen, maar ook tests van hardware, software en diensten, en helpt de lezer meer uit zijn multimedia te halen dankzij de talrijke (video)workshops, cursussen, hints en tips.

De sterke aanhang die Clickx bij de thuisgebruiker geniet, vindt zijn oorsprong in de hoge doe-het-zelf-waarde van het magazine en de toegankelijkheid van de artikels. Elke redacteur is een expert en geeft naast testresultaten ook zijn of haar persoonlijke mening, al dan niet met een vleugje humor.

Clickx is met www.clickx.be en de wekelijkse nieuwsbrief eClickx (86.850 abonnees) volledig crossmediaal beschikbaar voor zijn adverteerders.

Doelgroep

De doelgroep van Clickx? 
Hoger opgeleid, tussen 18 en 54 jaar, behorend tot de hogere sociale klassen en professioneel. Clickx mikt op een ruim consumentenpubliek van actieve computergebruikers.

De ijkpersoon van Clickx? 
Hij is hoger opgeleid en een trouwe fan van zijn blad. Hij is geen computertechneut, maar ziet zijn computer wel als het ideale middel om zijn hobby’s te beleven of uit te breiden. Hij wil mee zijn met de technologische evoluties en wil die kennis daarna ook toepassen. Hij verwacht dat zijn blad hem de nodige inspiratie geeft, en tegelijk antwoorden geeft op vragen waar hij mee worstelt.

Multimedia zijn belangrijke huisgenoten voor de lezer van Clickx. Door het lezen van Clickx haalt hij meer plezier uit zijn investering. Plezier dat zich ook vertaalt in het aankopen van extra hard- en software. Een digitale camera, bijvoorbeeld. Of een nieuwe fotoprinter. Deze aankopen ziet de Clickxlezer graag onderbouwd in zijn favoriete blad. De nodige informatie haalt hij uit de vergelijkende tests.

Praktisch

Clickx
Verschijnt twaalf keer per jaar met een oplage van 27.000 exemplaren.

Clickx Xtra
Zes keer per jaar wijdt de redactie een Clickx-uitgave aan één bepaald thema. Zo’n nummer krijgt het label ‘Clickx Xtra’, is extra dik en ligt 2 maanden in de winkel.

Clickx

Website

Bekijk de website hier

Mediakit

Vul hieronder je gegevens in om de mediakit te downloaden

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Redactionele kalender

Bekijk de redactionele kalender hier

Contact

  • +32 (0) 14 46 23 00