tech show_black

Techshow

Op de Tech Show, die één dag duurt, krijgen bedrijven de kans om hun technologie te tonen aan een select maar uiterst geëngageerd publiek van IT-experts. Uniek is dat bezoekers de nieuwste technologie hands-on kunnen ontdekken, en daarbij uitgebreide uitleg krijgen van de productexperts zelf. Voor merken en fabrikanten is de Belgian Tech Show hét moment van het jaar om feedback te krijgen van de markt, te peilen naar interesses én om hun beste technologieproducten een plaatsje in de spotlights te geven.


 

BMIT

Business Meets IT organiseert events rond IT-gerelateerde onderwerpen, waaronder seminars, webinars en trainingen. Of het nu gaat om een seminar waar meerdere aspecten van één onderwerp worden belicht en uitgelegd, of om een training waar juist de diepte wordt opgezocht: het doel is steeds het overdragen van kwalitatieve kennis.

Seminars

Tijdens onze seminars serveren we in één ochtendsessie keynote sprekers, marktstudies en praktische cases. De seminars bestaan uit een vast stramien dat loopt van een algemene introductie (marktstudie en keynote) naar een kern van concrete business cases uit de praktijk. Tijdens deze cases wordt dieper op de stof ingegaan, zodat u kan leren van anderen uit uw werkveld.

Trainingen

Tijdens onze trainingen belichten we alle ins en outs rond één onderwerp (zoekmachine optimalisatie, Google Analytics, …). Onze trainingen bestaan uit één dag waarin theorie wordt afgewisseld met praktische toepassingen. U zal tijdens onze trainingen dus ook zelf doelgericht aan de slag gaan, onder begeleiding van door ons geselecteerde sprekers.

Webinars

Tijdens onze webinars geven we een workshop die plaatsvindt via het internet. Deelnemers kunnen het seminar rechtstreeks op hun eigen computer volgen en de spreker zien en horen. Het stramien van onze webinars is gelijkaarde als dat van onze seminars. Wij organiseren interactieve webinars, contact over en weer is mogelijk.

Aarzel niet om ons te contacteren zodat we op een gepaste manier op uw vragen kunnen antwoorden.

Contact

Events

Techshow

Belgian Tech Show: hét moment voor feedback van de markt. Lees hier meer.

Seminars

Keynotes, marktstudies en praktische cases. Bekijk ons aanbod hier.

Trainingen

De perfecte mix van theorie en praktijk. Bekijk ons aanbod hier.

Webinars

Interactieve webinars: een seminar van achter uw computer. Bekijk ons aanbod hier.