Business Meets IT

Bedrijven willen nauwer contact met hun klanten en prospecten. Marketingafdelingen worden steeds vaker afgerekend op de activiteiten die ze ondernemen op het vlak van Lead Generation. Voor een uitgeverij als Minoc Media Services is het organiseren van seminars een logische uitbreiding op de inspanningen die we doen om leveranciers in contact te brengen met beslissingsnemers die op zoek zijn naar oplossingen voor de uitdagingen binnen hun bedrijf en de markt waarin zij actief zijn. Minoc Media Services biedt verschillende seminars aan met de focus op specifieke ICT-gerelateerde onderwerpen.

Rond ieder seminar wordt een uitgebreide marketingcampagne georganiseerd, waarbij zowel eigen bladen, websites, databases en nieuwsbrieven ingezet worden als andere partnerpublicaties. Dit garandeert dat een heel uitgebreide doelgroep aangesproken wordt om de seminars te bezoeken.

Unieke seminarformule

Business Meets IT is een uniek seminarconcept, waarbij zowel strategische beslissingsnemers (CEO, managing director, financial manager, sales & marketing manager, …) als ICT-beslissingsnemers (CIO, IT-manager, …) tijdens de ochtend op het seminar aanwezig zijn, en met elkaar in contact treden tijdens de lunch.

Sponsorpakketten

Minoc Media Services werkt met eenvoudige sponsormogelijkheden: er bestaat één enkel sponsorpakket dat kan uitgebreid worden met publicitaire inlassingen in onze uitgaves. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Zie www.businessmeetsit.be voor een overzicht van de aankomende events.

HEEFT U VRAGEN OVER DEZE FORMATEN OF WILT U EEN VOORSTEL OP MAAT? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact
business_meets_IT

Lead generation

Relevantie en vertrouwen: de basis voor lead generation. Bekijk ons aanbod hier.

Display advertising

Maak gebruik van bewezen advertentieformaten. Meer informatie? Bekijk onze display advertising pagina. 

Nieuwsbrieven

Vinger aan de pols met meer dan 2,6 miljoen newsletters per maand. Bekijk al onze mogelijkheden op de nieuwsbrieven pagina.

E-mail marketing

Genereer respons en merkbekendheid. Lees alles over e-mail marketing.

Mediakit

Vul hieronder je gegevens in om de mediakit te downloaden

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Nieuwsbrief

Vul hieronder je gegevens in om in te schrijven op onze nieuwsbrief

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Contact

Wilt u adverteren in een van onze bladen? Neem dan contact met ons op.