Met zijn magazines bestrijkt Minoc Media Services de volledige markt van multimedia- en technologiegebruikers: van consumenten (Clickx), gepassioneerde fotografen (Shoot), over power users (PC Magazine) tot decisionmakers (Smart Business).

Merken

clickx_logo2010_DEF

27000

Oplage per nummer

18

Keer per jaar

Het meest gelezen computerblad van België

Clickx is het meest gelezen computerblad van België. Dit praktisch en no-nonsense magazine brengt een unieke kijk op de digitale wereld, met een gefundeerde mening.

Meer informatie

COVLOGO

22500

Oplage België

22500

Oplage Nederland

Technologiegids voor bedrijven en professionals

Voor heel wat enthousiaste gebruikers is technologie een delicaat samengaan van onderdelen, software en instellingen. Die lezers hebben nood aan een betrouwbare en objectieve informatiebron. Of het nu om notebooks, beveiligingsbundels of supersnelle opslag gaat, onze testdossiers geven de lezer alle informatie die hij nodig heeft om z’n aankoopbeslissing te maken.

Meer informatie

shootsite

18000

Oplage België

15000

Oplage Nederland

Het lijfblad voor fotografen

Shoot maakt het verschil door liefde voor het beeld. Portfolio’s en interviews verkennen het werk van topfotografen. Een column in elk nummer staat stil bij één spraakmakende foto.

Meer informatie

Logo Smart Business

14300

Oplage Nederlandstalig magazine

6700

Oplage Franstalig magazine

Technologie aan het werk

Technologische keuzes worden niet langer door de IT-manager alleen gemaakt. Denk maar aan het gebruik van internettechnologie voor de verkoop of marketing van producten. Of wat bijvoorbeeld met beveiliging of een nieuwe telecominfrastructuur? Of aan ERP- of BI-projecten, telkens erg ingrijpende projecten voor een organisatie.

Meer informatie

twinkle

10000

Oplage België

6

Keer per jaar

Digital commerce

Twinkle vertaalt de snelheid en diversiteit van de digital commerce branche in een tijdschrift dat ertoe doet. de belangrijkste aspecten van de dagelijkse praktijk worden snel en leesbaar aangeboden. Praktische tips, cases, research, cijfers, grafieken en nieuws op het gebied van: marketing, betalingsverkeer & domiciliëringen, customer contact, distributie, onderzoek & cijfers, techniek en wetgeving.

Meer informatie

Minoc Media Services heeft een bijzonder sterk portfolio uitgebouwd.

De merken van Minoc Media Services zijn stuk voor stuk krachtige leiders in hun segment. Met zijn magazines bestrijkt Minoc Media Services de volledige markt van multimedia- en technologiegebruikers: van consumenten (Clickx), gepassioneerde fotografen (Shoot), over power users (PC Magazine) tot decisionmakers (Smart Business).