Minoc Media Services is niet alleen in print de grootste ICT-uitgever. Ook online bieden wij een ongeëvenaard bereik. Al vanaf de start in 1998 was Minoc Media Services een sterke believer in het internet als uiterst krachtig en doeltreffend publicatiemedium. Vandaar dat we in plaats van pure marketingsites te bouwen voor onze printtitels resoluut kozen voor de uitbouw van inhoudelijk sterke ICT-sites.

Merken

clickx_logo2010_DEF

86850

Aantal leden e-Clickx nieuwsbrief

3769

Aantal vind-ik-leuks op Facebook

Clickx.be

Actieve computergebruikers vinden elkaar op www.clickx.be, waar ze heel wat nuttige informatie vinden: reviews van populaire software, hardware en multimedia, handige workshops, pakken praktische tips, downloads en antwoorden op veelgestelde vragen.

Meer informatie

COVLOGO

570000

Aantal pageviews per maand

2707

Aantal vind-ik-leuks op Facebook

PCMag.com

PCMag.com, dagelijks boordevol producttests en vergelijkingen, wordt beschouwd als de meest betrouwbare informatiebron op de Belgische en Nederlandse markt. De site is vooral gewijd aan producttests en nieuwe technologieën.
Meer informatie

shootsite

1200000

Aantal pageviews per maand

4553

Aantal vind-ik-leuks op Facebook

Shoot.be

Shoot.be brengt al het actuele nieuws uit de fotowereld: apparatuur, software, tentoonstellingen en boeken. Net als het magazine heeft de website een erg praktische inslag, met toegankelijke workshops, uitgebreide koopgidsen en praktische tips en trucs. De site bevat ook een omvangrijke vraagbaak waar beginnende én ervaren fotografen terechtkunnen voor meer diepgravende technische informatie.
Meer informatie

Logo Smart Business

32137

Aantal abonnees op de nieuwsbrieven

1879

Aantal bedrijven in de ICT Directory

SmartBiz.be

SmartBiz.be plaatst boven alles de gebruiker centraal. Met talloze studies en onderzoeken, die aanduiden hoe de situatie er in de praktijk echt uitziet. Met heldere case studies uit Belgische ondernemingen en het laatste nieuws over nieuwe technologieën en zakelijke ideeën.

Meer informatie

zdnet-logo-large

1300000

Aantal pageviews per maand

58823

Aantal abonnees nieuwsbrieven

ZDNet.be

Een team van ervaren Belgische en Nederlandse webredacteurs zorgt dagelijks voor de verslaggeving en duiding van het belangrijkste ICT-nieuws. Daarnaast vindt de lezer op ZDNet kritische testverslagen van de nieuwste hard- en software, omvangrijke dossiers en de grootste verzameling hulpprogramma’s en internettoepassingen.
Meer informatie

Al vanaf de start in 1998 werd resoluut gekozen voor de uitbouw van inhoudelijk sterke ICT-sites. Met een uniek bereik van consumer tot professional.

Clickx.be is, met zijn sterke praktische inslag, de favoriete site van de enthousiaste thuisgebruiker. Een ambitieuze relaunch van Clickx.be eind 2008 met een pak nieuwe interactieve functionaliteiten ondersteunde de forse groei van deze actieve website. Gepassioneerde fotografen kunnen terecht op Shoot.be en Belgiumdigital.com, een actieve gemeenschap van meer dan 52.042 leden die elkaar vinden op de site en het forum. De nieuws-site ZDNet.be richt zich tot de early adopters en influencers die of door hun professionele activiteit binnen de IT of als early adopter een belangrijke adviserende rol vervullen in hun directe omgeving. Ze zijn zelf verantwoordelijk voor een groot deel van de ICT-aankopen voor henzelf of hun bedrijf. Smartbiz.be is de referentiesite voor business, management en technologie. En vaak voor alledrie tegelijk. Wil u de zakelijke invulling van technologie en innovatie, dan vindt u hier uw gading. Smartbiz behandelt zowel managementonderwerpen als technische topics. Met één overheersend kenmerk: business first.