pcmagminoc

Technologiegids voor bedrijven en professionals

Voor heel wat enthousiaste gebruikers is technologie een delicaat samengaan van producten, software en instellingen. Die lezers hebben nood aan een betrouwbare en objectieve informatiebron. Of het nu om notebooks, beveiligingsbundels of supersnelle opslag gaat, onze testdossiers en koopgidsen geven de lezer alle informatie die hij nodig heeft om z’n aankoopbeslissing te maken.

“Onze testdossiers en koopgidsen geven de lezer alle info voor de juiste aankoopbeslissing.”

Meer dan drie vierde van alle besprekingen die PC Magazine brengt, zijn gebaseerd op doorgedreven tests. De redactie van PC Magazine kan dan ook terugvallen op de beste IT-journalisten en op een volledig uitgebouwd testlab. Verder garanderen onze testmethodes en onze samenwerking met internationale labs als HWI, Futuremark, BAPCo, PC Labs en AV-Test, dat onze resultaten correct, volledig en relevant zijn.

Enkel op die manier kunnen we onze missie als belangrijkste objectieve aankoop- en technologiegids waarmaken.

Een doordachte aankoop gebeurt op basis van een objectieve vergelijking. Elke aankoper, ICT-professional of decision maker streeft naar een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Daarvoor gaan zij op zoek naar een informatiebron die hen correcte en objectieve informatie levert om hun aankopen te ondersteunen en te verantwoorden.

Gids in activiteiten en beslissingen

Voor onze lezers is PC Magazine meer dan ‘een’ tijdschrift. Het is hun vertrouwde gids doorheen hun activiteiten en beslissingen. PC Magazine, maandelijks boordevol producttests en vergelijkingen, wordt beschouwd als de meest betrouwbare informatiebron op de Belgische en Nederlandse markt. Meer dan 75% van het magazine is gewijd aan producttests en nieuwe technologieën.

Doelgroep

De doelgroep van PC Magazine?
Hoger opgeleid, tussen 35 en 64 jaar, behorend tot de hogere sociale klassen, professioneel actief en met beslissingsbevoegdheid op professioneel vlak. PC Magazine mikt op een ruim publiek van early
adopters, aankoopbeslissers binnen de kmo/mkb en actieve, technisch onderlegde thuis- en SOHO- gebruikers.

De ijkpersoon van PC Magazine?
Hij is een intensieve pc-gebruiker met een aanzienlijke technische bagage. Hij gebruikt PC Magazine om zowel zijn privé- als professionele aankopen te ondersteunen en benut zijn gedegen ICT-kennis om ook zijn directe omgeving te informeren. Hij is steeds op zoek naar informatie en vindt in PC Magazine oplossingen voor zijn interesses.

Praktisch

PC Magazine verschijnt elf keer per jaar met een minimale oplage van 22.500 exemplaren (Belgische editie) en 22.500 exemplaren (Nederlandse editie).

PCmag

Website

Bekijk de website hier

Mediakit

Vul hieronder je gegevens in om de mediakit te downloaden

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Redactionele kalender

Bekijk de redactionele kalender hier

Contact

  • +32 (0) 14 46 23 00