Readership comes first

Minoc is de uitgever bij uitstek van het digitale tijdperk. Door de jaren heen hebben we steeds oog gehad voor de nieuwste evoluties en ontwikkelingen in het medialandschap. Dit zowel in print media, online media en zelfs bij onze events. We hebben deze ontwikkelingen ook steeds vertaald naar de werkelijke behoeftes van onze klanten.
External branding is uiteindelijk veel meer dan alleen maar de verpakking. Het is het kenbaar maken van alles waar uw bedrijf, product of dienst voor staat. Dit gezicht naar de markt is bepalend voor uw reputatie en daarmee ook de commerciële meerwaarde. Bij een sterk marketingverhaal draait het niet om de opsomming van features, maar om totaalbeleving, betrokkenheid en relevantie. Het geheel moet kloppen en deze “storytelling” kan een sterke bijdrage leveren aan de meerwaarde van uw bedrijf, product of dienst.

Minoc heeft nu net van “storytelling” haar handelsmerk gemaakt. Wij kunnen u begeleiden van A tot Z in deze storytelling. Via onze interactieve contentmodellen leveren wij een belangrijke bijdrage aan uw brand activation, die nodig is om uw potentiële klanten te activeren. Dit is ook een belangrijke prikkel tot aankoop bij uw prospects.

Power to the people

Consumenten hebben een grotere keuze dan ooit. Ze kunnen producten overal verkrijgen en ze kunnen producten en diensten minutieus vergelijken. Dit vereist een intelligentere manier van communiceren door bedrijven. Met simpelweg adverteren, behoud u in veel gevallen een marktpositie die nog steeds verdedigd moet worden. Groei is veel moeilijker te behalen. En dat is wel het doel. Om klanten te activeren, biedt Minoc de mogelijkheid om alle beschikbare communicatiemiddelen naadloos te integreren in een creatief platform.

Loyalty by content

In eerste instantie gebeurt de informatieselectie, op basis van relevantie en kwaliteit. Minoc heeft zich gespecialiseerd om zowel in print media, online media als events, te zorgen voor relevante en kwalitatief hoogstaande content. Dit zorgt voor “zenderbetrouwbaarheid” bij de doelgroep. Wij worden door hen dan ook primair gekozen bij hun informatieselectie. Hoe relevanter de informatie voor de ontvanger, hoe minder “reclame” als ergerlijk ervaren wordt. Content heeft, integendeel, een nuttig en informatief karakter. In onze titels en op onze sites worden de advertentie-uitingen binnen deze juiste content als meerwaarde ervaren. Dit kan nog versterkt worden door uw advertentie-uiting ook om te zetten naar een contentmodel, waarbij u uw potentiële klant “informeert”. De combinatie van juiste content en juiste doelgroep maakt dat we via onze e-mailmarketing nog een stap verder kunnen gaan. We zorgen dat uw nóg specifiekere doelgroep persoonlijk aangesproken en “geïnformeerd” wordt. Via content binden we de lezers en bezoekers aan ons, waar u op mee kan surfen door uw content te koppelen aan ons platform. Om deze reden is ook ons lead generation-model op de markt. Wij zorgen dat we de behoeften aan kwalitatieve content van onze trouwe lezers en bezoekers, ook ten dienste stellen van uw bedrijf. Door uw boodschap te verwerken in een kwalitatief en informatief waardevol document, zoals bijvoorbeeld een white paper, geeft u ons de mogelijkheid om dit te koppelen aan onze content op alle mogelijke platformen.

Customer experience

Ervaringen zijn overtuigend. Ook de ervaringen van anderen. Actieve referentie vanwege een positieve ervaring met bedrijf, product of dienst is het meest krachtige instrument om mensen te activeren. Minoc zorgt via zijn events en concepten dat er direct contact en interactie met potentiële klanten mogelijk is en ervaringen gedeeld kunnen worden. Op onze seminars worden cases naar voren gebracht die herkenbaar zijn. Op Business Meets IT brengen bedrijven technologie en visie aan, via workshops kan een praktische customer experience gerealiseerd worden, via round tables worden ervaringen gedeeld en verspreid op al onze platformen. Dit is maar een greep uit onze mogelijkheden. U kan het zo gek niet bedenken of Minoc kan een op maat gestuurde oplossing aanbieden.

Om deze “brand activation“ te realiseren maken we gebruik van het platform van onze magazines (Smart Business, PC Magazine, Clickx, Shoot…) sites (TechPulse.be, SmartBiz.be, BusinessMeetsIT.be, PCMag.com, Clickx.be, Shoot.be, …) en events. Ze zijn elk marktleider in hun segment en een onmisbare informatiebron voor de beoogde doelgroep.

Door uw boodschap op het juiste moment te koppelen aan relevante content bij de juiste doelgroep, maximaliseert u de waarde van uw uiting!

Op deze manier zorgen we dat u uiteindelijk ook in interactie kan treden met uw potentiële klanten en hen kan overtuigen. U kan dan als bedrijf niet alleen uw positie behouden, maar u gaat tevens groei realiseren!

Aarzel niet om ons te contacteren zodat we het gepaste traject voor uw brand activation kunnen uittekenen.

Contact

Online adverteren

Lead generation

Relevantie en vertrouwen: de basis voor lead generation. Bekijk ons aanbod hier.

Display advertising

Maak gebruik van bewezen advertentieformaten. Meer informatie? Bekijk onze display advertising pagina. 

Nieuwsbrieven

Vinger aan de pols met meer dan 2,6 miljoen newsletters per maand. Bekijk al onze mogelijkheden op de nieuwsbrieven pagina.

E-mail marketing

Genereer respons en merkbekendheid. Lees alles over email marketing.

Mediakit

Vul hieronder je gegevens in om de mediakit te downloaden

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Nieuwbrief

Vul hieronder je gegevens in om in te schrijven op onze nieuwsbrief

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Contact

Wilt u adverteren in een van onze bladen? Neem dan contact met ons op.