Display Advertising

display ads

Display advertenties kunnen een goede manier zijn om jouw merk te promoten bij jouw doelgroep. Deze advertenties zijn op het hele Minoc-netwerk in te plannen. Het is bovendien mogelijk om jouw banners binnen dit netwerk te targetten op locatie, device, en persoonlijke kenmerken. Het is zelfs mogelijk om de advertenties te richten op artikelen waar een bepaald topic in voor komt. Zo ben je er zeker van dat je de juiste doelgroep bereikt.

 

Platformen en locaties

De advertentiecampagnes zijn in te boeken op alle individuele websites. Daarnaast bieden we een drietal interessante modellen die zich focussen op meer websites tegelijk:

  • Run Of Network (RON): De campagne wordt getarget op het het volledige netwerk van Minoc.
  • Run Of Business (ROB): De campagne wordt getarget naar alle businesswebsites van Minoc. ROB is uitermate geschikt om jouw zakelijke boodschap te verspreiden onder professionals.
  • Run of Consumer (ROC): De campagne wordt getarget naar alle consumentenwebsites van Minoc. Een ROC campagne blinkt uit in het breed aanspreken van jouw doelgroep in een consumer context.

Bannerformaten

Hieronder vind je de bannerformaten die onze websites ondersteunen. Zit jouw formaat er niet tussen? Stel ons de vraag, dan zoeken we naar een oplossing op maat.

Uitgelicht: video ads

Op onze platformen is het sinds dit jaar ook mogelijk om video advertenties te plaatsen. Deze advertenties schuiven binnen in de tekst en beginnen automatisch te spelen. Meer informatie? Neem contact met ons op.

IMU (300×250)

imu

Leaderboard (728×90)

leaderboard

Roadblock (IMU + Leaderboard)

halfpage

Halfpage (600×250)

roadblock

Splashpage

splash

Homepage takeover

hptakeover

Meer informatie over display advertising?

Wij helpen je graag verder

Neem contact op met ons via onderstaand formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht