smartbusinessminoc

Slim zakendoen

Technologische keuzes worden niet langer door de IT-manager alleen gemaakt. Denk maar aan het gebruik van internettechnologie voor de verkoop of marketing van producten. Of wat bijvoorbeeld met beveiliging of een nieuwe telecominfrastructuur? Of aan ERP- en BI-projecten, telkens erg ingrijpende projecten voor een organisatie.

Dit zijn strategische keuzes die een directe impact hebben op de bedrijfsprocessen, de efficiëntie en zelfs de werking van een bedrijf. En dus ook op de financiële resultaten van een onderneming. Technologie wordt steeds vaker gezien als een middel dat bedrijven helpt in het bereiken van hun bedrijfsdoelstellingen. Bij dergelijke belangrijke keuzes wordt het volledige management betrokken. Smart Business geeft deze managers in klare taal de mogelijkheid om deze technologie beter te begrijpen en zo de juiste beslissingen te nemen. Onze titel zegt het zelf: ‘slim zakendoen’.

Doelgroep

De doelgroep van Smart Business bestaat zowel uit general, financial, marketing-, HR- en IT-Managers, als uit communicatieverantwoordelijken. Allen dragen zij verantwoordelijkheid voor de werking en winstgevendheid van hun bedrijf, mede door het inschakelen van technologie in strategisch perspectief.

De ijkpersoon van Smart Business? 
Hij is een dynamische bedrijfsleider of decision maker die dag in dag uit bezig is met het beleid en de organisatie van zijn bedrijf. Hij is niet noodzakelijk technisch onderlegd en vindt in zijn blad concreet toepasbare antwoorden op zijn ICT-gerelateerde technologische vragen. Daarnaast voorziet Smart Business in een brede waaier van informatie over de verschillende actiegebieden van de hedendaagse onderneming: Management, Finance, Human Resources, Marketing, …

Smart Business wordt in een controlled circulation van 21.000 managers verspreid over alle sectoren van het Belgische bedrijfsleven. De database wordt elke maand bijgewerkt en verrijkt, zodat Smart Business altijd de top van het decision management bereikt.

ICT-Jaarboek

Hét naslagwerk voor al wie professioneel met ICT bezig is.

Elk jaar brengt Minoc het ICT-Jaarboek uit. Dit ruim 250 bladzijden tellende jaarboek is hét naslagwerk voor de decision makers en al wie – op welk niveau ook – binnen zijn organisatie professioneel met ICT bezig is. Het ICT-Jaarboek is zonder twijfel hét paradepaardje van onze uitgeverij, en eigenlijk van de Belgische ICT-vakpers in het algemeen. Het boek geeft u spraakmakende en gedetailleerde informatie over de ICT-markt zoals bestedingsplannen, tevredenheid, marktaandelen en andere interessante studies.

Daarnaast bevat het ICT-Jaarboek een uitgebreide directory van ICT-bedrijven in België. Waardoor het ICT-Jaarboek ettelijke honderden ICT- of technologiebedrijven bevat, ingedeeld volgens hun activiteit. Daarom is het ICT-Jaarboek een concrete gids voor iedereen die op professioneel vlak nood heeft aan een IT-bedrijf. Hierdoor wordt het een naslagwerk dat onmisbaar is voor elke beslissingsnemer op het vlak van IT.

SmartBusiness

Website

Bekijk de website hier

Mediakit

Vul hieronder je gegevens in om de mediakit te downloaden

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Redactionele kalender

Bekijk de redactionele kalender hier

Contact

  • +32 (0) 14 46 23 00