techpulse
TechPulse houdt de vinger aan de pols van de technologiewereld. De website kijkt voorbij het nieuws van de dag, en brengt je achtergrond en analyse van de ontwikkelingen in IT, technologie en wetenschap. TechPulse graaft dieper en kijkt naar de impact van technologische evoluties op ons dagelijks leven en manier van werken.

TechPulse is sinds de lancering in december 2016 razendsnel gegroeid. Inmiddels bereiken we al meer dan 350.000 unieke bezoekers per maand, samen goed voor 700.000 pageviews (Google Analytics, september 2017): een bevestiging van het succes van de website en de noodzaak aan kwalitatieve content. Met een hele reeks nieuwe concepten in de pipeline zal TechPulse de komende tijd bovendien blijven stijgen.

Elke dag staat een ervaren redactieteam klaar om een licht te schijnen op de laatste nieuwe producten en innovaties. De website vormt de basis voor die berichtgeving, maar er wordt ook verder gekeken.

Doelgroep

De doelgroep van TechPulse is het best te omschrijven als, hoger opgeleid, tussen 18 en 60 jaar, behorend tot de hogere sociale klassen, mannelijk en professioneel actief. Ze zijn zelf verantwoordelijk voor een groot deel van de ICT-aankopen voor henzelf of hun bedrijf. Bovendien zijn het ‘influencers’ die of door hun professionele activiteit als IT-professional of als ‘early adopter’ een belangrijke adviserende rol vervullen in hun directe omgeving.

Acties en producten

  • Op TechPulse verschijnt vanaf januari 2017 elke maand een dossier (ebook) waarin een bepaald topic, trend of innovatie uitgebreid onder de loep wordt genomen. Deelnemen? Klik hier voor meer informatie.
  • Minoc lanceert in november een thema website rond het Black Friday weekend van 24 tot 27 november op TechPulse. Deelnemen? Klik hier voor meer informatie.
logo

Website

Ga naar de website TechPulse.be.

Mediakit

Vul hieronder je gegevens in om de mediakit te downloaden

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Contact

  • +32 (0) 14 46 23 00