zdnetminoc
Al vanaf de start in 1998 was Minoc Media Services een sterke believer in het internet als uiterst krachtig en doeltreffend publicatiemedium. Vandaar dat we – in plaats van pure marketingsites te bouwen voor onze printtitels – resoluut kozen voor de uitbouw van een ICT-portaal. Hierdoor zag in 1999 ZDNet het levenslicht. Sindsdien is ZDNet uitgegroeid tot dé referentiesite over computers, technologie en internettoepassingen, zowel in Nederland als in België.

ZDNet.be trekt als onbetwiste marktleider maandelijks meer dan 400.000 unieke bezoekers, goed voor meer dan 1.300.000 pageviews. Deze prominente positie heeft ZDNet geheel te danken aan een consequente keuze voor redactionele kwaliteit en een breed aanbod. Een staf van vijf ervaren webredacteurs zorgt dagelijks voor de verslaggeving en duiding van het belangrijkste ICT-nieuws. Daarnaast vindt de lezer op ZDNet kritische testverslagen van de nieuwste hard- en software, omvangrijke dossiers en de grootste verzameling hulpprogramma’s en internettoepassingen.

Bovendien kan de ZDNet-redactie een beroep doen op de vele tests en artikelen uit onze gezaghebbende printpublicaties. Zo bevat ZDNet ondertussen een archief van meer dan 170.000 artikelen die in hun geheel raadpleegbaar zijn via een gebruiksvriendelijke zoekmotor. De grootste ICT-kennisbank van de Benelux!

Doelgroep

De doelgroep van ZDNet kan u het best omschrijven als hoger opgeleid, tussen 18 en 54 jaar, behorend tot de hogere sociale klassen, mannelijk en professioneel actief. Ze zijn zelf verantwoordelijk voor een groot deel van de ICT-aankopen voor henzelf of hun bedrijf. Bovendien zijn het ‘influencers’ die of door hun professionele activiteit als IT-professional of als ‘early adopter’ een belangrijke adviserende rol vervullen in hun directe omgeving.

Website

Ga naar de website ZDNet.be.

Mediakit

Vul hieronder je gegevens in om de mediakit te downloaden

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Contact

  • +32 (0) 14 46 23 00